← Inapoi

CESE premiază proiectele de integrare pe piața muncii

2017-07-17


Comitetul Economic și Social European (CESE) lansează ediția 2017 a Premiului pentru societatea civilă. Anul acesta, vor fi recompensate, cu premii în valoare totală de 50.000 euro, proiecte inovatoare de promovare a locurilor de muncă de calitate și a spiritului antreprenorial.

Inițiativele trebuie să vizeze persoane recent intrate pe piața forței de muncă, cum ar fi tinerii, persoane care provin din familii de migranți, sau persoane care necesită un sprijin specific, cum ar fi șomerii pe termen lung, femeile deconectate de la piața forței de muncă, persoanele cu handicap sau cele care trăiesc în sărăcie.

Premiile vor fi împărțite între maximum cinci câștigători și vor fi acordate unor inițiative deja puse în aplicare sau încă în curs de desfășurare. Termenul de depunere a candidaturilor este 8 septembrie 2017, iar ceremonia de decernare a premiilor va avea loc la 7 decembrie 2017, la Bruxelles.

Detalii suplimentare și formularul de înscriere sunt disponibile aici.

Context

Premiul pentru societatea civilă, ajuns acum la cea de-a noua ediție, a fost lansat de CESE pentru a recompensa și a încuraja inițiativele concrete și realizările organizațiilor societății civile și/sau ale persoanelor particulare care au contribuit în mod semnificativ la promovarea valorilor comune care consolidează coeziunea și integrarea europeană.

Sursa: https://ec.europa.eu/romania/news/cese-premiaz%C4%83-proiectele-de-integrare-pe-pia%C8%9Ba-muncii_ro


        Google Translate
   English    Francais    Deutsch    Espanol    Portugues

Structura gazda
a centrului ED Craiova:
Asociatia
"Mereu pentru Europa"


Mereu pentru Europa

EUROPE DIRECT Craiova - 2020