← Inapoi

Alege viitorul pe care ți-l dorești!

2017-08-02


Consultarea privind viitorul Uniunii Europene cu 27 de state membre este în plină desfășurare, iar cetățenii UE pot opta pentru unul dintre cele cinci scenarii. Pe baza tuturor consultărilor va fi stabilită o viziune comună pentru viitorul european.

După mai multe dezbateri și consultări privind viitorul Europei și în care au fost implicate Parlamentul European, parlamentele naționale, autoritățile locale și regionale și societatea civilă, președintele Jean-Claude Juncker va prelua toate aceste idei și le va prezenta în discursul său, intitulat Starea Uniunii Europene, din data de 13 septembrie.

Puteți fi cetățeni activi, implicându-vă în dezbatere! Alegeți unul dintre cele cinci scenarii prin intermediul formularului online și pe rețelele de socializare(link is external).

Dezbaterea privind viitorul UE cu 27 de state a început după ce Comisia Europeană a lansat, în luna martie, Cartea Albă. Au urmat apoi cele cinci documente de reflecție, ultimul dintre ele lansat de către comisarii Corina Crețu și Günther Oettinger pe 28 iunie - Viitorul finanțelor UE.

Sursa: https://ec.europa.eu/romania/news/20170208_alege-viitorul-pe-care-il-doresti_ro


        Google Translate
   English    Francais    Deutsch    Espanol    Portugues

Structura gazda
a centrului ED Craiova:
Asociatia
"Mereu pentru Europa"


Mereu pentru Europa

EUROPE DIRECT Craiova - 2020